Parkeerdruk Sinksenfoor

Met de komst van de Sinksenfoor aan spoor Oost heerst er een hogere parkeerdruk in de omgeving. Om de druk te beperken, wordt er jaarlijks een aanpassing gedaan voor het parkeren.
Zo wordt er avondparkeren tot 22u00 ingevoerd (in plaats van tot 19u00), en ook betalend parkeren op zon- en feestdagen. Deze regeling geldt zolang de foor er staat.
Uit nazicht is helaas echter gebleken dat er in de wijk rond de Sinksenfoor een vergissing is gebeurd bij het instellen van het tarief aan de automaten door de leverancier. Er werd namelijk tijdelijk een te hoog tarief ingesteld.
Gebruikelijk bedraagt een dagticket in de donkergroene zone 3,80 euro (10 uur parkeren). Sinds de start van de Sinksenfoor tot en met maandag (23/5) werd er in de onmiddellijke omgeving van de Sinksenfoor een tarief gehanteerd van 10,60 euro om 10 uur te parkeren, zoals ook verkeerdelijk werd vermeld op de automaat.

Indien er mensen zijn die een duurder ticket hebben aangekocht, mogen zij rechtstreeks contact nemen met de desbetreffende firma die verantwoordelijk is voor de tariefaanduiding op de automaten, tesamen met een scan van uw parkeerticket voor terugvordering van uw te veel betaalde gelden. Het e-mailadres waar u zich naar richt: Patrick.rochtus@apcoa.be . Hij zal contact met u opnemen en nagaan of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Intussen is de tarifering op de automaten correct aangepast, en zal u het gangbare bedrag betalen (let op, ook op zon- en feestdagen zolang de Sinksenfoor er staat, dus tot en met 19 juni 2016).

Meer info rond parkeren: http://www.sinksenfoor.be/route-parking/

 

Advertentie

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Opa Centjes schreef:

    Gaat de heer Rochtus deze beslissingen tot vergoeding van 5 euro in zijn sjieke Maserati nemen ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s